Dessert og drikke

Avslutt med kheer, gulab jamun eller rasmalai. Nyt en kopp pakistansk chai, kashmiri chai eller grønn te for den perfekte finalen.

Dessert

Kheer

Allergener: m

Kremet risdessert med kardemomme og nøtter.

Rasmalai

Allergener: g, m, n

Myke melkeboller i søt melk.

Zarda

Allergener: m

Søt krydret ris med nøtter og rosiner.

Mutanjan

Allergener: m

Fargerik, søt risdessert med tørket frukt.

Gulab Jamun

Allergener: e, m

Friterte melkeboller i sukkersirup.

Gajar Ka Halwa

Allergener: m, n

Søt gulrotpuré med melk og nøtter.

Suji Ka Halwa

Allergener: n

Søt semulegrøt med nøtter og ghee.

Drikke

Pakistani Chai

Allergener: m

Tradisjonell pakistansk te med melk og krydder.

Kashmiri Chai

Allergener: m

Rosa melkete med pistasjnøtter og kardemomme.

Kaffe

Klassisk svart kaffe.

Green tea

Frisk grønn te.